See Nanoskin Products in Action

Nanoskin Results – Client Menlyn PNB

Amazing Nanoskin Results after 2 weeks

Nanoskin supplied by PNB Menlyn Beauty Training center. (No needling was done. The power of Nanoskin Care in action.)

Nanoskin gives you the same results as products 4 or 5 times the price. We make no promises, don’t charge you for expensive containers. Instead we place the actives and peptides that really matters for your skin inside.

NANOSKIN PRODUCTS SUPPLIED BY PNB MENLYN TRAINING CENTER.

PNB CENTURION
438 Jacqueline Drive
Garsfontein
TEL: 076 069-6555
TRAINING: NAILS, BEAUTY & LASHES, MICRO BLADING AND DISTRIBUTOR OF NANOSKIN PRODUCTS TO BEAUTY SCHOOLS

Hi daar. My 2weke met NanoSkin. My vel voel sag en lyk vir my ook baie meer smooth. Die Face wash maak vir my skoner as enige iets anders wat ek al gebruik het.

My vel is oor algemeen oli en voel hy maak net bietjie meer oli op my gesig (en weet nie regtig wat om te gebruik vir die erg oli nie).

Ek hou van NanoSkin, ek persoonlik voel dis maklik om te gebruik, ek sien en veral voel n verskil in so rukkie en beste is dat hy verbeter nog net sover, waar n nuwe produk gewoonlik maar my vel moeilik maar voor hy reg kom en begin werk. Overall :Eks in total happiness!